Det verkar som om jag tog ett litet uppehåll i bloggandet.

Vad har jag gjort sedan det senaste inlägget den 25 oktober 2012?

Började på nytt arbete, blev gråhårig efter två veckor borta från Ture, arbetade 7 månader, trivdes, var föräldraledig tre månader, insåg att det aktuella arbetet inte var riktigt vad jag var ämnad för, sa upp mig, började på nytt arbete, älskade det, blev gravid, kräktes några månader, välkomnade sötaste Einar till familjen, brottades med tillvaron som nybliven tvåbarnsmamma, pustade ut när sommaren kom och känslostormarna lagt sig.

Typ så.

Och så här ser vi ut nu för tiden.

2015-07-31 11.39.38-1

Vad har vi gjort idag?

Minst 20 gånger om dagen frågar Ture “vad har vi gjort idag?” eller “vad ska vi göra idag?”, “vad gjorde vi igår?”, “vad gjorde vi i måndags?”. Oftast svarar vi tålmodigt och går igenom dagen från start till mål.

Jag tar även en del bilder. Äh, jag tar OTROLIGT mycket bilder. Varje kväll får jag radera bilder för att få plats med några nya dagen efter (ja, jag vet att jag kan spara bilderna i datorn och radera dem från telefonen, släpp det älskling!). Dessa bilder brukar jag och Ture sitta och gå igenom.

Förra året körde vi en Slottsturné där vi fikade oss igenom flertalet slott i Stockholmsområdet. Det var kul. Främst för mig och Staffan. Att midjemåttet ökade berodde kanske inte enbart på att jag blev gravid. I år har vi istället lagt fokus på att Ture ska ha kul. Jag tycker nog att vi är ganska bra på att hitta på aktiviteter. Och där har vi ingången till den nya bloggepoken. En liten presentation av roliga saker vi hittat på under sommaren. Ture är ju ändå hemma från dagis ytterligare en vecka så jag hinner säkert repetera alla aktiviteter för honom en sisådär 523 gånger. En gång mer eller mindre i bloggform spelar ingen roll. Och så får jag användning för några av de omkring 4000 bilder jag tagit under sommaren.

Det här blir bra!

Advertisements